3D BÉRNYOMTATÁS

3D BÉRNYOMTATÁS

3D bérnyomtatást vállalunk. Tized milliméter pontossággal, precízen és gyorsan dolgozunk. Készítünk makettet, prototípust és egyedi alkatrészeket is.
A leggyakrabban megrendelőink prototípus gyártással vagy különleges alkatrészek pótlásával bíznak meg bennünket. Izgalmas és hasznos feladatok ezek, melyeket rövid határidővel is tudunk vállalni, egyéb munkáink függvényében

PROTOTÍPUS GYÁRTÁS

A puding próbája az evés, a terveké pedig az, amikor kézbe lehet venni az első megvalósult darabot. Hogy ezzel ne kelljen sokat várni, és főként ne legyen túlzott anyagi teher, ha akár szakaszonként, minden egyes változtatás után szeretné valaki kipróbálni új fejlesztését, ezért érdemes 3D nyomtatással elkészíteni a később más anyagokból sorozat gyártott termékeket. Nagy gyakorlatunk van az egyedi elképzelések megvalósításában, ezért, ha prototípus gyártásról van szó, komoly rutinunkat megrendelőink szolgálatába tudjuk állítani. Akár egyetlen darabról, akár kisebb szériákról legyen szó, maradéktalanul elvégezzük a ránk bízott feladatot.

KAPCSOLAT

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.